Philips flickr billeder

16.4.06

Can't get a date - yes you can!

Det er efterhånden sjældent at man ser noget nyt som gør en oprigtig glad og samtidigt får en til at føle at verdenen er et dejligt sted med masser af kærlighed.

Sådan et TV program har jeg nu fundet!

Programmet hedder "Can't get a date" og vises på VH1 i USA. Det er meget simpelt, mand/dame har problemmer med at komme i kontakt med det andet køn, programmets fortæller, en slags moderne Cyrano de Bergerac, hjælper vores person med at se sig selv i øjnene og gøre noget ved deres usikkerhed. Et moderne dating program, med en fed stil, god humor, glimt i øjet og fantastiske New York personligheder man har lyst til holde om og nogen gange har lyst til at sparke til!

Det er svært at sige hvad det nøjagtigt er der fungerer så godt ved programmerne, men det virker som om de virkeligt gerne vil hjælpe en person med at overkomme sine små neurotiske mærkeligheder, så de kan komme ud på den anden side med troen på at de godt kan klare sig på den New York'ske dating scene.

Se for jer selv, sæt fødderne op og nyd 20 min. underholdning der vil få dig til at smile. Indtil videre er der blevet vist to afsnit i staterne:
Can't get a date: Mya
Can't get a date: Morgan
- begge afsnit ligger i fuld længde

God fornøjelse!